Noslip Home & Hotels

Vælg sprog:

Har du problemer med glatte gulve?

.. og ønsker at finde en løsning her og nu?

Noslip Home har lanceret et produkt, hvor du selv nemt og hurtigt kan gøre en ende på dine glatte gulve og/eller fliser omend det er til udendørs- eller indendørs brug. Både i våd og tør tilstand.

Se vores pro udgave her.

Produktet egner sig til alle typer af fliser, hvor du er garanteret, at kvaliteten og dermed sikkerheden er i top. Det sikrer dig selv og din omgangskreds i ikke at komme galt af sted.

Produktet er en behandling, som gulvet påføres, hvor strukturen i gulvet ændres, hvilket er med til at gøre det skridsikkert. Fordelen er, at det hverken skader eller ødelægger dit gulv efter en endt behandling. Oveni det er midlet nærmest usynligt, når påført. I kan derfor også rengøre jeres gulv som I plejer.

Skridsikring i høj Kvalitet!

Så nem er Noslip Home & Hotels at påføre:

Vask gulv eller overflade grundigt (gerne med grundrens eller lignende)

Påfør Noslip Home & Hotels med en svamp og lad det virke i 3-5 minutter

Skyld overfladen med rigeligt vand eller vask grundigt med moppe eller en klud

Produktet påføres med en svamp eller moppe, hvor det efterfølgende vaskes/skylles af efter ca. 5min. Du vil opleve øjeblikkelig effekt og overfladen vil med det samme være skridsikker og klar til brug.

Virker med det samme – Nemmere og hurtigere bliver det ikke!

OBS: Produktet er klar til brug. Må ikke fortyndes!

Vi opfordrer til at påføre en ”prøve” feks ved den ene side, for at sikre at fliserne ikke tager skade eller mister glans. Produktet virker på 99% af alle typer fliser.