Noslip Industry

Vælg sprog:

Undgå glatte gulve

Leder du efter en løsning, der kan rette op på de glatte gulve i for eksempel kantinen, i omklædningsrummet eller ved pool områder? Så vil Noslip Industry, som er en skridsikker beskyttelse, være den optimale løsning for netop dig.

Produktet er en skridsikker væske, som særligt egner sig til professionelt brug, hvor du er sikret høj sikkerhed og kvalitet. Noslip Industry er ideel til svalegange eller indgangspartier såvel som ved pool områder osv. Det vil sige, at midlet både egner sig til indendørs og til udendørs brug, vådt og tørt.

Efter endt behandling vil dine overflader være skridsikre i helt op til 2 år, hvor du med fordel efterfølgende kan genbehandle dem endnu en gang. Produktet er en behandling, som påføres på gulvet, hvor strukturen i gulvet ændres, hvilket udgør skridsikringen. Fordelen er, at det hverken skader eller ødelægger gulvets overflade. Midlet vil kunne ses påført på nogle fliser ved at overfladen bliver en smule mat som fortager sig igen.

Gulvet kan rengøres præcist som før. Da det ikke er en belægning, er der ikke noget der kan tage skade af rengøringsmidler. Brug maskine eller moppe til at vaske gulvet.

Så nem er Noslip Industry at påføre:

Vask gulvet grundigt med grundrens

Påfør Noslip Industry med moppe eller lignende

Vent 10 minutter og vask derefter gulvet med rigeligt med vand

Produktet smøres ud med moppe eller lign, hvor det efterfølgende vaskes/skylles af efter ca. 10 min. Du vil opleve øjeblikkelig effekt og overfladen vil med det samme være skridsikker og klar til brug.

Nemmere og hurtigere bliver det altså ikke at øge sikkerheden på de glatte fliser!

OBS: Ønskes yderligere skridsikring kan behandlingen gentages. Da der sker en kemisk reaktion i flisens overflade, vil overfladen mattes en smule. Til gengæld bliver de skridsikret.

Det er vigtigt at gulvet der behandles holdes vådt af Noslip Industry i behandlingstiden, for at undgå ”pletter” fra udtøring.

Kan købes som 1 liters eller 5 liters dunke. Rækkevidde ca. 10 m2 pr liter

Ved pool områder, køkkener og andre steder med megen trafik, anbefaler vi at genbehandle minimum hver 6 måneder.